Inspiratiedag samen met Erwin Floor van P&O

Het team van Pure & Original zit niet de hele dag alleen maar te schilderen, kleuren te verzinnen en te computeren. Nee, af en toe gaan we natuurlijk ook op bezoek bij onze dealers!

Gister was zo'n dag. Erwin ging op stap naar het uiterste puntje van Limburg. Op bezoek bij Woonwinkel Marianne Klimmen. Dus vroeg op pad!

Erwin verteld:
'Na de autorit begon de dag relaxt: ik was ruim op tijd in Klimmen aangekomen, eerst dus even lekker rondkijken in de winkel. Wat was het druk! En... ze waren er allemaal voor Pure & Original. (serieus - hoe gaaf!)

Nadat alle klanten geholpen waren kreeg ik een kleine rondleiding door de winkel. Ze wilde natuurlijk heel graag de nieuwe verfruimte laten zien met de mengmachine. En wat is het mooi geworden zeg. Een inspirerende plek met een industriele uitstraling.

Natuurlijk moest er ook even serieus gepraat worden, maar hierna sprongen we al gauw in de auto. Op naar hun tweede winkel: Mi Casa in Valkenburg. Een erg mooie zaak, moet je zeker eens gaan kijken als je in de buurt bent!

Aan alles komt een einde, het was weer tijd om door te gaan naar de volgende afspraak. Maar ho, nee toch niet! Richard en Marianne hadden andere plannen bedacht. Ik werd, tot mijn verassing, meegenomen naar een super leuk terras waar we heerlijk geluncht hebben. Maar toen begon de tijd toch te dringen om te gaan. Maar eerst: verlaat Limburg nooit zonder vlaai. Dus even snel langs de vlaaienbakker om een aantal overheerlijke Limburgse vlaaien mee te nemen voor thuis.

Marianne en Richard, dank voor jullie gastvrije ontvangst!'

Overige blogberichten
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne