Nieuws van Pure & Original

Licetto Pure & Original

Pure & Original introduceert een nieuwe muurverf en deze is ECHT speciaal. Deze heet "Licetto". Het is een super matte & hyper afwasbare eco verf op waterbasis.

Licetto, een unieke verf op waterbasis, extreem mat, zeer vlekresistent en hyper afwasbaar. De combinatie van een matte uitstraling met de verfeigenschappen van een zijdeglansverf.
Toepasbaar voor binnen en buiten. Bijzonder geschikt voor o.a. keukens, badkamers, kinderkamers, entree/welkomsthal, trapopgang en meer. 
Het dilemma en een lang gekoesterde wens van veel consumenten: 
‘Ik zoek een zeer matte verf, die ook goed en makkelijk afwasbaar is’. Deze vraag kon tot op heden zonder sealers niet ingevuld worden. 
De consument kan nu zonder extra werk, kosten, of inspanning een ultra matte verf kiezen, die ook bij frequent schoonmaken en of belasting niet gaat opglanzen en Licetto is niet krasgevoelig. Ook niet bij donkere kleuren!

Alleen bij ons verkrijgbaar in alle bekende kleuren van Pure & Original.

Overige blogberichten
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne