Onze meubelactie nadert zijn einde!

meubel actie banken

Laatste dagen van onze meubelactie!

Omdat onze meubelleverancier 20 jaar bestaat, wordt dit gevierd met een speciale actie. We mogen 20% korting geven op bestellingen tot en met 31 juli a.s. op de onze best verkopende modellen uit de winkel. Alle banken zijn verkrijgbaar in een 1, 1,5 (loveseat) 2, 2,5, 3,4, lounge en hoekuitvoeringen. De korting geldt voor alle stof- en leersoorten! Andere kenmerken van deze banken: keerbare kussens, snelle levertijd, uitstekende service, ...aparte uitvoeringen mogelijk, verschillend zitcomfort mogelijk voor iedere bank (van hard tot zacht zitten) enz. enz. Dit is echt een topaanbieding!
Daarnaast hebben we leuke fauteuils in de opruiming.

Vakantie!
Onze winkel is gesloten van 2 augustus tot en met donderdag 20 augustus, behalve op vrijdag 14 augustus en zaterdag 15 augustus. Op beide dagen zijn de openingstijden gewijzigd! Vrijdag 21 augustus en zaterdag 22 augustus zijn de openingstijden eveneens gewijzigd. Op de vier genoemde datums is onze winkel geopend van 12 tot 16 uur.

Overige blogberichten
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne