Wat kun je van ons verwachten?

Wij voeren een speciaal geselecteerd assortiment dat je niet snel zult aantreffen bij een traditionele meubelzaak. Onze banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen, salontafels en bijzettafels zijn speciaal bedoeld voor klanten die juist iets anders en bijzonders willen. Onze winkel beschikt over enkele sfeervolle showkamers waar je geïnspireerd wordt. Optimale aandacht is bij ons essentieel, ongestoord oriënteren met een goed en eerlijk advies indien je dit wenst!

Eerlijke materialen

Bij Woonwinkel Marianne vindt u houten meubels van hoogwaardige houtsoorten zoals eiken en teak. Nieuw, maar ook unieke stukken van doorleefd hout! 

Het zijn prachtig vormgegeven meubels en u bepaalt de afwerking! Zoals stijlvol gelakt, stoer handgeschilderd of doorgeschuurd. Ook kunt u kiezen uit diverse meubelbeslagen. Dit alles zonder meerprijs! Onze meubels worden gratis thuis afgeleverd en geïnstalleerd, een extra service die wij u graag bieden!

Uitstekende service en snelle levering

Wij zijn erg kritisch met het uitzoeken van onze leveranciers. Dit betekent dat alle meubels een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding hebben en deze zo snel mogelijk geleverd kunnen worden. Daarbij kunt u rekenen op een royale service. Wij verwachten een grote mate van flexibiliteit van onze leveranciers. Dit vertaalt zich in maatwerk en een ruime keuze aan stoffen en materialen.Daarnaast zijn wij lid van de Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekent dat wij duidelijke en goede afspraken met u kunnen maken over garantie. 
Volg Woonwinkel Marianne op FacebookVolg Woonwinkel Marianne op TwitterVolg Woonwinkel Marianne op Google PlusVolg Woonwinkel Marianne op PinterestMeld je aan voor de nieuwsbrief van Woonwinkel Marianne